Mann Skutt Av Politiet

Han har erkjent de faktiske forhold. Fornærmede er kjørt til sykehus og tilstand er foreløpig uavklart.


N38o69jlozvtzm

Det er en mann på 20 år som er skutt opplyste politiet fredag formiddag.

Mann skutt av politiet. Vedkommende ble torsdag kveld behandlet av ambulansepersonell på stedet før han ble fraktet til sykehus. Politiet leter etter ytterligere to personer. Mann og kvinne pågrepet etter at en mann ble skutt i Trondheim.

En video tatt av et øyenvitne viser øyeblikket drapsmannen blir lagt i bakken av politiet. Politiet rykket mandag kveld ut med flere patruljer til Stovner senter etter melding om at en person er skutt på stedet. Det er svært kritisk og vi rigger oss for en stor etterforskning sier Metlid.

En mann i 30-årene er pågrepet og siktet for hendelsen. I tillegg ble to personer skadd. Politiet håper observasjonen kan utløse flere tips fra publikum.

Mann døde etter skyteepisode på Mortensrud politiet har ingen mistenkte Den 20 år gamle mannen som ble skutt på Mortensrud i Oslo torsdag kveld døde fredag av skadene. Onsdag ble fem personer drept på Kongsberg etter at politiet fikk melding om at en person hadde skutt etter folk med pil og bue. Vi står jo fortsatt så lenge etterpå i en veldig alvorlig sak uten en gjerningsperson så vi er veldig avhengig av tips.

Den andre som ble skutt er alvorlig såret og 15 år gammel ifølge svenske medier. Det er en vanskelig. Avisa Oslos journalist på stedet kan fortelle at det er sjekk av personer i området og at et helikopter henger over stedet der skytingen skal ha skjedd.

To personer er pågrepet etter at en mann i slutten av 40-årene ble skutt på Lademoen i Trondheim natt til torsdag. En mann i 40-årene er død etter å ha blitt skutt i Stockholm tirsdag kveld. Kort tid i forveien løsnet politiet et varselskudd.


Nogi0fx2gcna5m


Qkmgya639ytyfm


Ucjlvhvd6oekwm


9yb4yup9qk8mcm


S Uufa1hjhoprm


T4maxymgxz3acm


N38o69jlozvtzm


Tepfphfpmnoczm


Mann Skutt Og Drept Av Politiet I Sarpsborg


677wppn6ubpy0m


Xskilgwu6hzrbm


Nogi0fx2gcna5m


N38o69jlozvtzm


Dxisznajxb0oym


Agde8uve4liehm


Ucjlvhvd6oekwm


Vf02o95feu7g7m


Wwt Wcrdovos M


6t0lbjikmdzajm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel